Uw professionele leverancier van sport- en speeltoestellen.

+31 634 36 7552 [email protected]

Openbare ruimte

Nederland in beweging met de Fitparken van SWN

Een gezonde omgeving voor kinderen, jongeren, volwassenen en zelfs voor senioren heeft een positieve invloed op de leefbaarheid in wijken. Juist de groep die niet uit zichzelf beweegt, kan met een goede speelruimte gestimuleerd worden om toch in beweging te komen en naar buiten te gaan. Om daar te sporten en andere mensen te ontmoeten. Maar hoe doe je dat? Hoe kun je de gemeente zo inrichten dat de sport- en spelinrichting gezondheid stimuleert? Wat is een inspirerende inrichting van de openbare ruimte?

Alle voordelen op een rijtje

  • Professioneel advies voor de inrichting van uw park
  • Gratis 3D ontwerp om uw idee op papier uit te werken
  • SWN voorziet in de aanleg, onderhoud en beheer van het park
  • Het Fitpark draagt bij aan de sociale cohesie en fitheid van burgers
  • SWN heeft reeds meer dan 100 succesvolle projecten gerealiseerd

Waarom investeren in Fitparken?

Tijdens hun jeugd leren kinderen en jongeren wat gezond gedrag is. Als gemeente heeft u een grote invloed op het beweeggedrag van deze doelgroep, met de sport- en speelruimte die u hen biedt. Gebrek aan speelruimte of vaste sportelementen zorgt namelijk mede voor gebrek aan beweging. Het omgekeerde geldt ook. Want met genoeg inspirerende speel- en sportplekken bereikt u veel!

Een goed ingerichte sportplek heeft op de lange termijn een positieve invloed op ziektekosten in de wijk, zorgt voor sociale cohesie en leidt zelfs tot het bereiken van een hoger opleidings- en inkomensniveau.

De openbare ruimte in uw gemeente ook sportief inrichten?

Heeft u ook een gaaf idee om de openbare ruimte in uw gemeente sportief te gaan inrichten? Maak dan gebruik van onze kennis en expertise; en neem vrijblijvend contact op met onze adviseur voor een kennismakingsgesprek.

Heeft u al een aanvraag voor een Outdoor Fitpark lopen?

Ook in een vergevorderd stadium kan Street Workout Nederland vrijblijvend aanhaken in uw project. Met een levertijd van 4 tot 6 weken kan ons installatieteam uw opdracht vakkundig uitvoeren. Ervaar waarom al velen u zijn voorgegaan!