Uw professionele leverancier van sport- en speeltoestellen.

+31 634 36 7552 [email protected]

Onderhoud

Openbare  sportvoorzieningen van SWN
De sportfaciliteiten van Street Workout Nederland zijn onderhoudsarm, maar niet onderhoudsvrij. Daarom is het noodzakelijk om de sportvoorzieningen goed te onderhouden, waardoor de levensduur  wordt vergroot.

Eigenaar/ beheerder
Na oplevering van de producten gaat het risico van de producten over op de koper.  De eigenaar/ beheerder van de producten is verantwoordelijk voor het jaarlijkse onderhoud, beheer en inspecties.  Goed beheer zorgt ervoor dat een veilig toestel veilig blijft. Dit houdt in:

Onderhoud en beheer onder één dak
Street Workout Nederland kan voor u al het onderhoud en beheer van de sportvoorziening uit handen nemen. Wij  bieden  een integrale aanpak van alle onderhoudswerkzaamheden, uitgevoerd door vakkundige medewerkers met speciaal materieel.

Levensduurverlenging
Het onderhoud is gericht op revitalisering en levensduurverlenging van uw sportpark. Hierbij combineren wij meerdere onderhouds- en reparatiewerkzaamheden. Met innovatieve oplossingen zorgt ons onderhoud voor structureel beter mogelijk beheer tegen lage kosten.

Reparatie & vervanging
Wij repareren of vervangen toestellen en ondergronden met defecten. Als het om  situaties gaat zoals vandalisme, dan kan de reparatie snel gebeuren. Tevens kunnen wij u vrijwel alle onderdelen leveren mocht u de reparatie in eigen beheer uit willen voeren.