Uw professionele leverancier van sport- en speeltoestellen.

+31 634 36 7552 [email protected]

Recreatie

Trek ook meer bezoekers door sport en spel

Met een goede speelplek trekt u meer bezoekers naar uw camping, bungalowpark of restaurant én zorgt u dat bezoekers graag nog eens terugkomen. De traditionele camping verdwijnt en transformeert naar een luxer vakantieresort. De vakantieganger ruilt zijn tent in voor een chalet en verwacht steeds meer luxe. In de campingspeeltuin is de traditionele wipkip of glijbaan niet meer voldoende! Met veel concurrentie in de recreatiesector zijn onderscheidend vermogen en klantbeleving van groot belang voor uw bestaansrecht. Met een goede speel- of sportplek bereikt u uw ondernemersdoelen!

Alle voordelen op een rijtje

  • Van inrichtingsplan tot aanleg
  • Vollere terrassen bij spelzones
  • Slim investeren (ROI) in terugkerende bezoekers
  • Echte eyecatchers
  • Gratis adviestraject
  • Succes van interactief

Sport en spel voor de recreatieondernemer

Met veel concurrentie in de recreatiesector zijn onderscheidend vermogen en klantbeleving van groot belang voor uw bestaansrecht. Speel- en sportaanbod is hierin een belangrijke factor.

Onze adviseurs gaan graag met u om tafel voor de ontwikkeling van een gezamenlijk actieplan. Welk aanbod past het beste bij uw onderneming? Kunnen we samen plezier en een unieke ervaring naar uw onderneming brengen?

Interactief spel in de recreatie

In de huidige digitaliserende wereld spelen kinderen anders dan vroeger en zoeken andere uitdagingen dan vroeger. Recreatieondernemers met een interactief speeltoestel hebben gemerkt dat deze speelproducten in staat zijn om te verrassen. Een interactief speeltoestel is een blikvanger. Bezoekers op het terras vinden het leuk om toe te kijken. Ouders maken foto’s van de spelende kinderen, die vervolgens op social media worden gedeeld.