Uw professionele leverancier van sport- en speeltoestellen.

+31 634 36 7552 [email protected]

Onze werkwijze

Wie zijn wij?
Street Workout Nederland is een moderne toeleverancier van sport- en speeltoestellen. Betrouwbare leveringen, betrokkenheid en flexibiliteit zit in ons DNA. In samenwerking met onze klanten creëren we inspirerende sportparken die jong en oud uitdaagt om te bewegen en te ontmoeten; maar waarbij het vooral draait om plezier maken.

Turn-key projecten
Street Workout Nederland verzorgt  turn-key projecten vanaf het ontwerp, advies en inrichting tot aan het onderhoud en beheer van uw sport- en speelvoorzieningen. Alles wordt voor u geregeld, inclusief de onderaannemers. U heeft alles onder 1 dak, 1 aanspreekpunt en 1 factuur.

Deskundig verkoop- en design team
Het deskundige verkoopteam kan u voorzien van advies, de tekenafdeling kan zorgen voor plattegronden en 3D presentatietekeningen. 
De aftersales is een belangrijk onderdeel van onze organisatie. Service staat hoog in het vaandel en eventuele klachten worden direct 
opgelost. Onze activiteiten houden niet op bij de uitlevering. Ook na vele jaren zullen de benodigde vervangingsonderdelen leverbaar 
zijn.

Street Workout Nederland – Uw professionele partner voor één sportieve inrichting van de buitenruimte!