Uw professionele leverancier van sport- en speeltoestellen.

+31 634 36 7552 [email protected]

Complete parken

 BarManiaPro® Calisthenics parken

Street Workout Nederland is exclusief dealer van het wereldbekende topmerk BarManiaPro®! Met de hufterproof vormgegeven Calisthenics, Bootcamp en Ninja Warrior toestellen van BMP ben je verzekerd van de beste kwaliteit en de mooiste uitstraling.

Alle parken en toestellen in ons assortiment zijn leverbaar voor zowel de binnen- als buitenruimte.
Liever uw eigen ontwerp laten uitwerken door onze designers? Dat kan!

BarManiaPro® Calisthenics XS

Een compact park, perfect voor basic oefeningen zoals o.a. pull-ups, dips en push-ups. Het park bestaat uit een Dubbele monkey bar, tripple push-up bar, dip bar en infopaneel. Dit park is voor calisthenics in een kleine ruimte. 

€7.495,00

BarManiaPro®

Calisthenics S

Een compact park, perfect voor zowel basics als freestyle. Met de Compact Swedish Ladder kun je zelfs human flags oefenen. Ideaal voor calisthenics in een kleine ruimte.

€13.991,00

BarManiaPro®

Calisthenics M

Door dit park kun je klimmen zonder de grond te raken. Een ruim aanbod voor elke vorm van calisthenics. Ook bootcamp, crossfit en andere urban sports leven zich uit in dit gave park.

€18.660,00

BarManiaPro®

Calisthenics L

Het perfecte park voor elke calisthenics fanatiekeling. De brede bars geven
maximale ruimte voor freestyle en de verschillende hoogtes bieden gevarieerde trainings mogelijkheden. De Swedish wall is een must have voor het trainen van de human flag. Durf jij de uitdaging aan?

€15.016,00

BarManiaPro®

Calisthenics XL

Het perfecte park voor elke calisthenics fanatiekeling. Met de benentrainer versterk je je onderlichaam. De dubbele abs chair is ideaal voor buikspier oefeningen. De dipbar is ideaal voor het trainen van de borstspieren. Ook voor de Freestyle atleet is dit park uitermate geschikt, dankzij de extra brede bars!

€18.660,00

BarManiaPro®

Calisthenics XXL

De ideale combinatie van calisthenics en Bootcamp. Je wordt sterker door de calisthenics toestellen en verbetert je oog-hand coördinatie met de Bootcamp obstakels. Wil jij een park in jouw omgeving dat beide sporten aanspreekt? Dan is dit park de beste keuze!

€43.475,00

BarManiaPro® Freestyle S

In dit TÜV gecertificeerde Freestyle park kan je alle oefeningen doen die je maar kan bedenken. Van reuzen, frontlevers, planches tot 360’s. Voor de echte atleet is dit park een droom die werkelijkheid wordt. Met een BarManiaPro® park ben je verzekerd van de beste kwaliteit en de meest veilig vormgegeven Calisthenics parken.

€10.479,00

BarManiaPro® Freestyle M

Dit TÜV gecertificeerde Calisthenics park is uitermate geschikt voor de basics zoals pull-ups, push- ups, muscle-ups, dips en squats.  Daarnaast is dit park perfect voor atleten die willen Freestylen. Voor de dames is er ook nog een danspaal aanwezig!

€17.455,00

 BarManiaPro® Freestyle L

Dit multifunctionele workout park is geschikt voor iedereen van jong tot oud; en is speels en uitdagend opgezet. Hang aan de unieke Gymnastiek ringen voor een muscle-up! Dit  park voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is geschikt voor officiële wedstrijden.

€18.669,00

BarManiaPro® Freestyle XL

In samenwerking met de Nederlandse Calisthenics bond hebben we een uitdagend Freestyle park ontworpen; met extra brede crossbars en Freestyle mogelijkheden. Tevens is dit park geschikt voor mindervalide personen. Dit unieke park voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en is daarmee geschikt voor officiële wedstrijden en competities zoals NK’s.

€21.785,00

BarManiaPro® Freestyle GYM

Wil je jouw gym uitrusten met het meest complete Calisthenics Freestyle rek in de wereld? Investeer dan in dit TÜV gecertificeerde Freestyle Indoor park. De Ultralong bars van 220 cm geven optimale ruimte voor Freestyle tricks. Van 360’s, backlevers en shrimpflips tot reuzen; het kan allemaal! Dit workout station kan binnen en buiten geplaatst worden.

€10.705,00

BarManiaPro® Bootcamp S

Dit Bootcamp klimpark is geschikt voor zowel de openbare ruimte als op schoolpleinen. Laat uw leerlingen klimmen, kruipen en klauteren in de pauze. Het duikelrek is ideaal als push-up bar en koppeltje duiken.

€9.155,00

BarManiaPro® Bootcamp M

In dit combinatie park van Calisthenics en Bootcamp elementen kun je eindeloos trainen. Geschikt Voor zowel de individuele sporter en Personal trainer. Small group trainingen in groepen van 5-10 personen kunnen hier perfect worden gegeven.

€21.050,00

 BarManiaPro® Bootcamp L

Is klimmen, kruipen, klauteren en klauteren over de stormbaan helemaal jouw ding? En wil je ook nog eens je lichaam trainen op uitdagende Calisthenics toestellen? Dan is de Combinatie van Bootcamp en Calisthenics echt iets voor jou!

€20.685,00

BarManiaPro® Ninja S

De ideale combinatie van calisthenics en Ninja Warrior. Je wordt sterker door de calisthenics toestellen en verbetert je oog-hand coördinatie met de Ninja Warrior obstakels. Wil jij een park in jouw omgeving dat beide sporten aanspreekt? Dan is dit park de beste keuze!

€13.950,00

BarManiaPro® Ninja M

Een uitdagende Ninja Warrior opstelling om jongeren tot sporten te stimuleren. Ideaal bij woonwijken, scholen en trimbanen.aanvullen.

€21.035,00

BarManiaPro® Ninja L

Een cool en uitdagend park zonder begin of einde. U kunt in dit park eindeloos variëren met klimroutes en -technieken. Iedere fan van Ninja Warrior, Calishtenics, bootcamp of obstacle running zal dit park geweldig vinden. Wilt u een park bij u in de buurt dat alle Urban sporten aanspreekt? Dan is dit park de beste keuze!

€33.515,00

BarManiaPro®

Combipark

De ideale combinatie van calisthenics en Ninja Warrior. Je wordt sterker door de calisthenics apparaten en verbetert je oog-hand coördinatie met de Ninja Warrior obstakels. Wilt u een park bij u in de buurt dat beide sporten aanspreekt? Dan is dit park de beste keuze!

€27.960,00

Norwell Outdoor Fitness park Family

Met 15 verschillende toestellen is dit Norwell Outdoor Fitness park geschikt voor het het hele gezin. Met een perfecte balans tussen Fitness apparaten voor zowel kinderen als volwassenen is dit park uitdagend genoeg. Wenst u meer informatie over deze opstelling; of wilt u zelf losse toestellen selecteren en een park ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

€35.995,00

Norwell Outdoor Fitness park School

10 toestellen gecombineerd tot één Fitness park speciaal voor basischolen, het voortgezet onderwijs en hoge scholen en universiteiten. Heb je wat frisse lucht en hernieuwde energie nodig om de klas voort te zetten, dan is een snelle trip naar het fitnesspark het antwoord!

€22.595,00

Norwell Outdoor Fitness park standard

10 Fitness toestellen uitgijland langs het fietspad. Dit Outdoor Fitness park biedt verschillende trainingsmogelijkheden zoals de crosstrainer voor conditionering. De pull-up bar voor een krachtig bovenlichaam. En de hip swing voor flexibele heupen. Heeft u al een Fitpark in de wijk staan?

€21.495,00