Uw professionele leverancier van sport- en speeltoestellen.

+31 634 36 7552 [email protected]

Gemeente

 

Een outdoor sportpark in uw gemeente?

Waarom niet? Outdoor Sports of Urban Sports zijn in opkomst. Overgewaaid uit de VS krijgt outdoor fitness steeds meer bekendheid – en daarmee ook beoefenaars. In Nederland wint de sport snel aan populariteit. Voor gemeentes is de vraag dan ook niet of, maar wanneer u de aanvraag krijgt voor een outdoor sportpark.

Het Fitpark: voor elk budget

Geen duur sportcomplex maar een sportieve plek in de wijk. Laten we eerlijk zijn; budget is best een ‘dingetje’ bij gemeentes. Logisch, want geld kunt u maar één keer uitgeven. Daarom is een outdoor sportpark een geweldige kans om met relatief weinig geld, veel inwoners en sportverenigingen te faciliteren.

Bouwen voor de gemeenschap

Het is laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk; op elk tijdstip en zonder entree. Gezien het maatschappelijke en sportieve doel, een verantwoorde investering. Ook lokale sportverenigingen kunnen er krachttrainingen doen.

Meest gestelde vragen

Dit zijn de vragen die we het vaakst gesteld krijgen:

  • Hoe betrouwbaar zijn de toestellen eigenlijk?
  • Hoe veilig zijn ze?
  • Hoe zit het met het onderhoud?
  • Wat kost zo een park wel niet?

BarManiaPro toestellen worden in Nederland geproduceerd naar de eisen in de norm NEN-EN 16630:2015. Dat is volgens ons de beste garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid.

De toestellen zijn onderhoudsarm en hufterproof vormgegeven. De prijs varieert; SWN biedt een modulair systeem waarmee u het park zelf samenstelt. Een Fitpark staat er al voor €5.000,-.

Meerwaarde gemeentes

Street Workout Nederland wil een totaalpakket bieden. Goed materiaal voor een scherpe prijs, gecombineerd met kennis van Calisthenics, Freerun en Ninja Warrior. Street Workout Nederland sportparken is een initiatief van topatleten die de outdoor sport ‘leven’ en dit willen uitdragen.

Street Workout Nederland’s meerwaarde zit dan ook in advies en voorlichting. We weten de weg – en we hebben de kennis. Met demonstraties en workshops promoten we de sport. En is er behoefte aan het opleiden van een trainer of coach, dan verzorgen wij dat ook. 

Wij verkopen geen toestellen, wij verkopen een beleving.